Opțiunile 1c. 1C:Alimentație publică

opțiunile 1c

câștigați bani într- o singură zi

Dacă o aplicație client funcționează cu o bază opțiunile 1c date bazată pe fișiere prin intermediul unui server web, schimbarea opțiunii funcționale va schimba interfața utilizatorului numai după repornirea serverului web repornirea aplicației client nu va schimba interfața utilizatorului. Proprietățile opțiunilor funcționale 1C Stocarea este un câmp în care trebuie să selectați un obiect cu un tip boolean.

Cum să ștergeți utilizatorii activi în 1s Configurarea sesiunilor de dormit

De obicei, se folosesc constante. De exemplu, în funcție de condițiile unei implementări specifice, puteți prevedea dezactivarea contabilității mărfurilor de către depozite, astfel încât la înregistrarea documentelor de primire a mărfurilor, câmpul Depozit să nu fie afișat în formularul de document.

  • Configurația permite de a menține contabilizarea vânzărilor angro și cu amănuntul, cu posibilitatea de a genera facturi de plată și facturi fiscale.
  • Noi strategii de tranzacționare ale sistemului pentru opțiuni
  • Arenda 1C online - server partajat | premiumcards.ro
  • Personalizarea paginii de start a aplicației.
  • 1C:Alimentație publică
  • Instalarea serverului sql pentru 1c Crearea unei baze de date pe un server SQL

Caracteristicile utilizării opțiunilor funcționale 1C: Opțiunile opțiunile 1c pot fi de tip arbitrar nu neapărat boolean. Când adăugați o nouă constantă pentru a utiliza o opțiune funcțională, opțiunile 1c că o includeți în subsistemul corespunzător și atribuiți-i drepturi.

  1. Opțiuni binare google chrome

Lucrul cu opțiuni funcționale este disponibil din limbajul încorporat, astfel încât dezvoltatorul să își poată crea proprii algoritmi pentru valorile opțiunilor funcționale.

Comanda interfeței de comandă opțiunile 1c fi exclusă din interfața de comandă dacă opțiunea funcțională este dezactivată: un atribut care opțiunile 1c un parametru de comandă; tipul parametrului de comandă dacă tipul parametrului de comandă este compus, comanda devine indisponibilă când toate tipurile de parametri sunt dezactivate.

opțiune ca tip de promoție

Opțiunile funcționale și parametrii lor nu afectează compoziția bazei de date: toate tabelele și câmpurile sunt prezente în baza de date, indiferent de starea opțiunilor funcționale. Influența opțiunilor funcționale asupra atributelor și opțiunile 1c formularului: ReferenceObject, DocumentObject etc. Sunt analizate doar acele opțiuni funcționale care nu au parametri.

1C: Бухгалтерия in Chisinau si Moldova - premiumcards.ro

Principalele elemente de recuzită ale unui tip de formular gestionat Listă dinamicăva fi dezactivat dacă opțiunea funcțională dezactivează obiectul de configurare, care este specificat ca tabelul principal al listei dinamice.

Un atribut de formular al unui tip de referință este dezactivat dacă obiectul de configurare care formează acest tip este dezactivat de o opțiune funcțională. Un atribut de formular de tip compozit este dezactivat dacă opțiunile funcționale dezactivează toate tipurile constitutive. Strategia de opțiuni binare 60 tabel de opțiunile 1c va fi dezactivat dacă afișează date dintr-un atribut de formular dezactivat de o opțiune funcțională.

partener de opțiuni binare

Nu există tipuri în dialogul de selectare a tipului de exemplu, pentru câmpurile de intrare asociate cu atributele de tip compozitdacă obiectele de configurare care formează aceste tipuri sunt dezactivate de opțiunea funcțională. Informațiile despre tipurile dezactivate de opțiunile funcționale sunt opțiunile 1c în cache pe partea clientului și șterse după 20 de minute sau în timpul unui apel de metodă UpdateInterface. Spre deosebire de interfața de comandă, valorile parametrilor opțiunilor funcționale opțiunile 1c setate numai pentru o instanță specifică a formularului.

Creați parametrul de opțiuni funcționale Un parametru de opțiune funcțională este creat folosind obiectul de configurare 1C "Parametri de opțiuni funcționale". Proprietățile parametrilor de opțiuni funcționale: Utilizare - setează un set de obiecte ale căror valori vor determina modul în care trebuie selectată valoarea opțiunii funcționale.

Lista opțiunile 1c disponibile include directoare și dimensiuni ale registrului de informații. Pentru fiecare parametru al opțiunilor funcționale din această listă, puteți selecta un director din întreaga listă de directoare și o dimensiune a fiecărui registru de informații. Nu puteți utiliza același obiect de metadate în mai mulți parametri de opțiuni funcționale. Odată cu lansarea platformei 1C: Enterprise 8. Este utilizat în mod activ în toate configurațiile tipice bazate pe formulare gestionate și servește la simplificarea procesului de afișare a opțiunile 1c și obiectelor individuale în interfață.

De exemplu, configurația dvs. Acest modul folosește o serie de atribute în documente, registre și componente individuale din subsisteme.

1C BENEFICII ONLINE

Modulul este opțional și nu este solicitat de fiecare companie. În versiunile mai vechi ale platformei, rezolvarea unor astfel de probleme presupunea scrierea unui cod suplimentar, care trebuia apelat în toate zonele dependente. De exemplu, dacă trebuie opțiunile 1c ascundem anumite detalii ale formularului în funcție de valoarea setăriiatunci trebuie să apelăm codul corespunzător atunci când formularul a fost deschis. Nu a fost foarte convenabil și, în majoritatea cazurilor, dezvoltatorii nu au uitat de astfel de lucruri.

Etapa 1. Pregătirea.

Este bine dacă doriți doar să ascundeți câmpurile sub formă de documente, dar putem avea în continuare formulare de înregistrare opțiunile 1c care poate interacționa și opțiunile 1c. Scrierea unei funcții generice de control al afișajului este destul de dificilă și va necesita timp suplimentar, ceea ce nu este niciodată suficient.

În această notă, nu voi lua în considerare exemple de utilizare a principalului scop al opțiunilor funcționale, dar voi atrage atenția asupra utilizării lor într-un mod nu destul de standard.

câștigați cu noi online

Poate că opțiunile 1c familiar pentru mulți opțiunile 1c avansați, dar am ajuns la această metodă din întâmplare. Mai exact, a fost inspirat de practica programării în JavaScript.

Cazul nr. Să luăm în considerare cel mai simplu exemplu - constante. De exemplu, adăugați o nouă constantă la o configurație cu un număr mare de roluri de utilizator. Pentru ca utilizatorii să poată accesa valoarea constantă, trebuie să setați permisiunile de citire pentru rolurile corespunzătoare.

Care este nota privind eliminarea obiectelor în 1s

Dacă drepturile nu sunt setate, atunci utilizatorii nu vor putea obține valoarea acestuia. Dacă există mai multe roluri și acestea nu moștenesc de la rolul de bază, atunci va trebui să petreceți timp setând casetele de selectare corespunzătoare. O opțiune funcțională poate rezolva această problemă mai elegant. Ideea este următoarea: creați o constantă de exemplu. Nu îi atribuim drepturi.

Asta e, acum, oriunde în cod unde trebuie să vă referiți la constantă, scriem așa: Deoarece am setat opțiunea la modul privilegiat, nu trebuie specificate drepturi suplimentare pentru constantă. Desigur, nu este nevoie să aplicați opțiunile 1c tehnică în toate cazurile de situații imaginabile și de neconceput.

este posibil să bateți opțiunile binare

Amintiți-vă, un aranjament competent al drepturilor este o garanție a liniștii sufletesti. Folosiți trucul numai atunci când aveți cu adevărat nevoie. Cazul numărul 2. Nivel suplimentar de abstractizare Nu știu care este numele opțiunile 1c pentru această metodă, dar în mintea mea sună așa.

Să ne uităm la exemplul anterior.

Funcționalitate standard

Lucrăm cu el folosind opțiunea funcțională cu același nume ca un wrapper. Acum să ne imaginăm că am vrut să scăpăm de constantă și să trecem la utilizarea unei referințe.

Un scenariu tipic pentru rezolvarea unei astfel de probleme dacă folosim doar o constantă ar fi lansarea unui instrument global de căutare pentru a detecta o referință la o constantă. Permiteți-mi să vă reamintesc că, dacă nu folosim o opțiune funcțională ca împachetare, atunci trebuie să tratăm o constantă astfel: Constants. DataSaving Capability. Get opțiunile 1c Găsiți toate apelurile și înlocuiți-le cu calea către noul obiect de stocare. De acord, acest lucru este destul de incomod.

Ațiputeafiinteresat