Opțiunea max

Folosirea modurilor camerei pe dispozitive iPhone, iPad și iPod touch

opțiunea max

Puteți configura iPhone-ul pentru a efectua opțiunea max dintre următoarele: Răspunsul la atingeri de o opțiunea max durată: Activați opțiunea Durată menținere, apoi apăsați sau pentru a ajusta durata intervalul implicit este de 0,10 secunde. Pentru a efectua gesturi de glisare fără opțiunea max aștepta durata de menținere specificată, apăsați Gesturi de glisare, apoi activați opțiunea Gesturi de opțiunea max.

Puteți alege durata mișcării necesare înainte de începerea unui gest de glisare.

opțiunea max

Ignorarea atingerilor multiple: Activați opțiunea Ignorare repetare, apoi apăsați sau pentru a ajusta intervalul de timp permis între atingerile multiple. După aceasta, dacă apăsați ecranul de mai multe ori rapid, iPhone tratează apăsările ca fiind una singură.

Он включал в себя все окружающее - и простирался далеко за пределы этого помещения, объединяя бесчисленные стационарные и подвижные машины Диаспара. Физические элементы Центрального Компьютера были разбросаны по всему Диаспару - подобно многим миллиардам отдельных клеток, составлявших нервную систему самого Элвина.

Răspunsul la primul sau ultimul loc pe care îl atingeți: Alegeți opțiunea Utilizați poziția Apăsare inițială sau Utilizați poziția Apăsare finală. Dacă alegeți Utilizați poziția Opțiunea max inițială, iPhone-ul utilizează locul primei apăsări de exemplu, atunci când apăsați pe o aplicație de pe ecranul principal.

opțiunea max

Dacă alegeți Utilizați poziția Apăsare finală, iPhone înregistrează apăsarea de unde ridicați degetul. Apăsați sau pentru a ajusta timpul. Dispozitivul dvs.

opțiunea max

Alegeți o destinație audio pentru apeluri. A se vedea Utilizarea dispozitivelor auditive cu iPhone. Apăsați spatele iPhone-ului pentru a efectua acțiuni Puteți apăsa dublu sau apăsa triplu pe spatele iPhone-ului pentru a efectua anumite acțiuni, cum ar fi derularea în sus sau în jos, realizarea unei capturi de ecran, deschiderea centrului de control, activarea unei scurtături în aplicația Scurtături sau activarea unei funcționalități de accesibilitate.

Accesați Configurări.

Ațiputeafiinteresat