Opțiunea implică, Travel and Surf - Telekom

Recuperare parolă
Drept consecință, opțiunea de vânzare este considerată ca fiind aplicabilă după aderare.

Este continuarea unui program despre opțiunea implică Facebook a spus că a ajutat 2,5 milioane de persoane să se înregistreze pentru a vota până în acest an, cu scopul de a înregistra patru milioane de persoane înainte de data alegerilor din trei noiembrie. De asemenea, va fi prezentat în centrul aplicațiilor sale Instagram și Facebook.

Toate acestea vor culmina cu un eveniment pe pagina aplicației Facebook, marți la Astfel, sâmbătă, Facebook a început să le arate opțiunea implică cum să se înregistreze pentru a opțiunea implică în partea de sus a aplicațiilor Facebook, Instagram și Messenger.

opțiunea implică

A promis să afișeze aceste notificări până pe 25 septembrie. Termenele de înregistrare a alegătorilor variază de la stat la stat.

Lista este dinamică, putând fi modificată ca urmare a condiţiilor tehnice sau comerciale impuse de furnizori. Opțiunea este disponiblă pentru abonamentele de internet mobil. La consumarea traficului inițial lunar inclus în abonamentele de internet mobil, vei continua să utilizezi internetul la viteză opțiunea implică, inclusiv pentru aplicațiile incluse în opțiunea video. Utilizarea Nelimitat Video este permisă pentru nevoile tale proprii și în limite rezonabile.

Facebook a fost criticat în timpul acestui ciclu electoral pentru că a permis minciunilor să apară în reclame politice, când alte site-uri precum Opțiunea implică au interzis cu totul reclamele politice.

Cu toate acestea, criticii au observat că aceasta continuă să înflorească pe site, în ciuda eforturilor companiei.

opțiunea implică

Facebook încearcă să oprească și dezinformarea legată de pandemie O altă problemă pe care Facebook încearcă s-o reglementeze este dezinformarea cu privire la pandemie. Astfel, grupurile de pe Facebook, în special cele opțiunea implică se ocupă de subiecte legate de sănătate, sunt de mult timp problematice pentru companie.

Grupurile dedicate teoriilor conspirației anti-vaccin, de exemplu, au fost, de asemenea, legate de dezinformarea QAnon și COVID — adesea prin propunerile algoritmice ale companiei. Mark Zuckerberg a declarat recent că platforma nu va elimina posturile anti-vaccin la fel ca în cazul dezinformării COVID Facebook remarcă faptul că sancționează grupurile care împărtășesc în mod repetat afirmații false care sunt respinse de opțiunea implică de fapt și că a eliminat peste un milion de grupuri în ultimul an pentru abateri repetate sau încălcarea regulilor sale.

opțiunea implică

Dar criticii au spus de mult că Facebook nu face suficient în această privință — cazuri care au fost legate de dezinformare, hărțuire și amenințări de violență.

Ațiputeafiinteresat