Opțiunea esenței

Principii active

opțiunea esenței Acest lucru este cel mai evident la noua gamă extinsă de opțiuni de furnir disponibile pentru personalizarea interiorului, care permite acum mai mult de 5. Gama de opțiuni opțiunea esenței de furnir ale Bentley este extinsă dincolo de esențele de lemn tradiționale Opțiuni extinse de personalizare disponibile prin intermediul Bentley Mulliner Furnirurile de piatră oferă o textură de contrast unică Furnirurile cu finisaj piano aduc culorile exterioare în interiorul cabinei Furniruri cu pori deschiși, care permit simțurilor să se bucure de suprafața naturală Fibră de carbon și aluminiu periat cu diamant pentru un finisaj sportiv Mai mult de 5.

Găsiți Internet VIP printre opțiunile oferite. Apăsați butonul pentru a activa. Este ușor să faceți acest lucru: Mergeți la LC. Accesați secțiunea cu serviciile actuale.

În ultimii ani, modelarea și aplicarea furnirului de lemn sustenabil, produs etic, din interiorul modelelor Bentley au fost recunoscute ca fiind de cea opțiunea esenței înaltă opțiunea esenței - abilitățile meșterilor de la Bentley Wood Shop sunt identice cu cele ale celor mai buni fabricanți de mobilier de lemn de lux. Modelarea și lustruirea furnirului de lemn la toleranțe măsurate în zecimi de milimetru aduc habitaclului o notă de complexitate, de frumusețe și de lux natural.

TERBARU !! FOTO ASLI PERMUKAAN PLANET MARS

Continental GT, de exemplu, este disponibil cu șapte esențe de lemn diferite - fie ca finisaj unic, fie asociat cu Grand Black ca finisaj dual. În plus, prin opțiunea de furnir extins Bentley Mulliner, orice două esențe de lemn pot fi combinate într-un finisaj dublu. Pentru acei clienți care doresc altceva decât furnirul tradițional de lemn lăcuit, Bentley oferă acum luxul alegerii dintr-o serie de familii de furnir și opțiuni de personalizare Mulliner Personal Commissioning.

Furnirurile din piatră - contrastul absolut Utilizând tehnologia de ultimă generație, Bentley Mulliner poate prelucra piatra formată în urmă cu peste de milioane de ani și poate opțiunea esenței furniruri de doar 0,1 mm opțiunea esenței, extrem de ușoare.

opțiunea esenței

Piatra de ardezie și cuarțit este obținută în mod sustenabil din carierele selectate special din regiunile Rajasthan și Andhra Pradesh din India - o națiune cu o cultură opțiunea esenței și bogată de prelucrare a pietrei. Foliile de piatră sunt desprinse din bucățile mai mari și sunt apoi tratate folosind o rășină specială. În cele din urmă, acestea sunt modelate și finisate manual de către renumita echipa de carosieri Mulliner de la sediul central al Bentley din Crewe, Anglia.

  1. Esență - Wikipedia
  2. ESENȚĂ - Definiția și sinonimele esență în dicționarul Română
  3. esență - definiție și paradigmă | dexonline
  4. Cărți în legătură cu esență și extrase din aceasta pentru a furniza contextul de întrebuințare al acestuia în literatura Română.
  5. Instruire comercială
  6. Некогда эти мирные небеса пылали огнем, вырванным из солнечных сердец, и перед яростью своих властелинов, как живые, дрожали горы Лиса.
  7. ESENȚĂ DE FRUMUSEȚE - FLUID | DIBI Milano

Patru culori diferite de piatră sunt disponibile pentru a completa opțiunea esenței de interioare: Autumn White, Copper, Galaxy și Terra Red. Furnirurile din piatră, cu finisaj piano și pori deschiși sunt toate disponibile ca finisaje simple sau ca finisaj dublu în combinație cu furnir lucios Grand Black deasupra sau dedesubt - extinzând și mai mult opțiunile clienților. Furniruri pictate cu finisaj piano - prioritizarea culorilor Acei clienți care doresc să adauge un strop de culoare fasciilor pot selecta furnirurile Piano vopsite, din gama Bentley Mulliner, care oferă un aspect ultra-modern și completează perfect gama largă de opțiuni de piele disponibile pentru interior.

Este utilizată opțiunea esenței calitate a furnirului, selectată cu atenție de artizanii Bentley, ca pentru opțiunile de lemn lăcuit, pentru a asigura opțiunea esenței finisaj impecabil al suprafeței.

opțiunea esenței

Furnirul este apoi șlefuit manual înainte de a fi lăcuit, apoi vopseaua este aplicată cu atenție pentru a asigura un finisaj perfect. După vopsire, furnirul primește o lustruire finală cu lână de opțiunea esenței pentru a obține un finisaj de oglindă.

Bentley Mulliner poate asorta culoarea furnirului vopsit cu oricare opțiunea esenței cele 88 de nuanțe exterioare diferite ale Bentley sau cu un set de opt culori de interior - Beluga, Burnt Oak, Cricket Ball, Cumbrian Green, Damson, Imperial Blue, Linen sau Porpoise.

Furniruri cu pori deschiși - pentru durabilitate și textură Pentru cei care doresc să evite luciul suprafețelor lăcuite, Opțiunea esenței oferă opțiunea de a folosi furnir cu pori deschiși, care este finisat cu un strat ultra-subțire de lac mat, doar pentru protecție.

opțiunea esenței

Selectat exclusiv dintre cele mai bune, cele mai expresive exemplare disponibile, furnirul cu pori deschiși este protejat cu doar trei straturi opțiunea esenței de lac, care au împreună doar 0,1 mm grosime. Prin comparație, stratul de lac Bentley High Gloss are o grosime de 0,5 mm și un finisaj lucios și neted. Fiecare opțiunea esenței este aplicat manual și șlefuit între aplicații, asigurându-se aderența lacului la opțiunea esenței naturale ale lemnului. Finisajul rezultat este asemănător unei suprafețe ceruite și evidențiază perfect culoarea și textura autentică, naturală a esențelor de lemn.

opțiunea esenței

Această tehnică delicată permite clienților Bentley să simtă direct textura lemnului. Variația culorii și a granulației diferitelor foi de furnir cu pori deschiși oferă unicitate fiecărui interior Bentley.

Finisaje tehnice - pentru o estetică sportivă maximă Opțiunea esenței prima dată clienții pot alege acum și un finisaj tehnic.

opțiunea esenței

Fibra de carbon lucioasă înlocuiește panourile de furnir pentru a conferi un aer contemporan, tehnic și sportiv interiorului.

Un proces de finisare cu rășină optică îmbunătățește aspectul 3D al țesăturii din fibră de carbon, oferind o suprafață geometrică fără întreruperi care se desfășoară de jur împrejurul cabinei, de la o ușă la cealaltă. Noul Bentayga se bucură de o opțiune unică, disponibilă pentru prima dată într-un Bentley - un finisaj de aluminiu periat în model de diamant, cu nuanță închisă.

Manifestări Scop Manifestările sunt principalele clădiri de producție ale capitolului Elementalilor. Fiecare Manifestare reprezintă unul dintre Elemente. Poți produce artefactele respective, precum și Esența Elvenarului. În fiecare Manifestare ai posibilitatea de a alege între opțiunea rapidă și cea ieftină de a produce.

Evocând designul grilei matriceale Bentley, acest finisaj opțiunea esenței este produs printr-un proces complicat de periere cu precizie a aluminiului, din mai multe direcții, pentru a obține un efect tridimensional contemporan. S-ar putea să îți placă:.

Sari la navigare Sari la căutare Esență, din latină essentia, de la esse, a fi, traducerea cuvântului grec ousia. Sensul curent utilizat al termenului esență face referire la ceea ce constituie natura unui lucru sau a unei ființe. În filosofie termenul are opțiunea esenței sensuri: 1. În opoziție cu accidentulceea ce constituie natura permanentă a unui lucru, independent de ceea ce se schimbă; în acest sens, esența se apropie de substanță.

Ațiputeafiinteresat