Opțiune cuvânt

Potrivire a expresiei

Pages pentru Mac: Verificarea ortografiei într-un document Pages

Sfat: Videoclipul nu este în limba dvs.? Încercați să selectați Subtitrări complexe. În caseta Găsire, introduceți cuvântul sau expresia pe care doriți să le căutați. Introduceți textul nou în casetaÎnlocuire.

opțiune cuvânt câștigând bani desenând pe internet

Selectați Găsire următorul până când cuvântul pe care doriți să îl actualizați. Alegeți Înlocuire.

Puteți configura Pages să verifice ortografia în timp ce tastați și să corecteze automat greșelile. De asemenea, puteți configura Pages să verifice gramatica și să adauge termeni în dicționar, astfel încât să nu fie marcați ca greșeli de ortografie. Dacă doriți să verificați ortografia într-o altă limbă, schimbați opțiune cuvânt întâi limba dicționarului.

Pentru a actualiza toate instanțele în același timp, alegeți Înlocuire totală. Pentru alte opțiuni, consultați Găsirea și înlocuirea textului Găsirea și înlocuirea textului simplu În caseta de căutare din colțul din opțiune cuvânt sus al documentului, tastați cuvântul sau expresia pe care doriți opțiune cuvânt cuvânt o găsiți, iar Word va evidenția toate instanțele cuvântului sau expresiei din document.

Pentru a înlocui textul găsit: Selectați lupa, apoi selectați Înlocuire.

Verificați ortografia și gramatica

În caseta Înlocuire cu tastați textul înlocuitor. Selectați Înlocuire opțiuni fără pierderi sau Înlocuire.

Astfel, puteți să examinați fiecare element înainte de a-l înlocui. Puteți găsi text cu formatare specială, cum ar fi aldin sau evidențiere, utilizând meniul Formatare.

opțiune cuvânt Am făcut bani psihic

În Panou de navigare, selectați lupa. Selectați Setăriapoi selectați Găsire și înlocuire complexă. Note: Selectați săgeata din partea de jos a casetei opțiune cuvânt dialog Găsire și înlocuire pentru a afișa toate opțiunile.

Au fost utile aceste informații?

În meniul Formatare, selectați opțiunea dorită. Dacă se deschide o a doua casetă de dialog, selectați opțiunile dorite, apoi selectați OK. În caseta de dialog Găsire și înlocuire, selectați Găsire următorul sau Găsire totală.

În partea de opțiune cuvânt a casetei de dialog selectați Înlocuire. În caseta De găsit, tastați textul pe care doriți să-l găsiți. În meniul Formatare, selectați formatarea pe care doriți să o găsiți. Selectați în caseta de lângă Înlocuire cu.

Opțiuni de imprimare Opțiuni de afișare a paginilor Afișarea spațiului alb între pagini în vizualizarea aspect pagină imprimată     Selectați această opțiune pentru a afișa marginile de sus și de jos ale paginii, inclusiv conținutul anteturilor și subsolurilor. Afișarea marcajelor de evidențiere     Selectați această opțiune pentru a opțiune cuvânt textul evidențiat pe ecran și în documentele imprimate. Afișarea sfaturilor ecran pentru documente pe hover     Selectați această opțiune pentru a afișa informații precum URL-uri și comentarii pentru recenzenți în casetele pop-up galbene.

În meniul Formatare, selectați formatarea de înlocuire. Dacă apare o a doua casetă de dialog, selectați formatele dorite, apoi selectați OK. Selectați Înlocuire, Înlocuire totală, sau Găsire următorul. În meniul Special, selectați caracterul special pe care doriți să-l găsiți. Selectați Găsiți următorul.

De unde să începeți

În partea opțiune cuvânt sus a casetei de dialog Găsire și înlocuire, selectați Înlocuire, apoi selectați în caseta De găsit, dar nu tastați nimic acolo. Mai opțiune cuvânt, atunci când selectați un caracter special, Word va introduce automat pentru dvs.

Notă: Selectați săgeata din partea de jos a casetei de dialog Găsire și înlocuire pentru a afișa toate opțiune cuvânt. Selectați în caseta Înlocuire cu.

Cum pot activa sau dezactiva o opţiune Prepay? | Orange Help

În meniul Special, selectați caracterul special pe care doriți să-l utilizați ca înlocuitor. Selectați Înlocuire sau Găsire următorul.

Programul Google Partners Despre opțiunile de potrivire a cuvintelor cheie Tipurile de potrivire a cuvintelor cheie vă ajută să alegeți căutările de pe Google care determină afișarea anunțului. Astfel, puteți folosi potrivirea amplă pentru a afișa anunțul unui public larg sau opțiune cuvânt exactă pentru a vă concentra asupra anumitor grupuri de clienți. De unde să începeți Vă recomandăm să începeți cu potrivirea amplă.

Bifați caseta de selectare Utilizare metacaractere. Dacă nu vedeți caseta de selectare Utilizare metacaractere, selectați.

Analiza PSPP. Partea 1. Importarea datelor, recodare, descrierea eșantionului

Selectați meniul Special, alegeți un caracter opțiune cuvânt, apoi tastați textul suplimentar în caseta De găsit.

De asemenea, puteți introduce un caracter metacaracter direct în caseta De găsit, în loc să selectați un element din meniul pop-up Special. Puteți utiliza paranteze pentru a grupa caracterele metacaractere și text și pentru a indica ordinea de evaluare. Selectați Special, selectați un caracter metacaracter, apoi opțiune cuvânt textul suplimentar în caseta Înlocuire cu.

opțiune cuvânt cât este bitcoin în dolari

Selectați Înlocuire totală, Înlocuire, sau Găsire următorul. Astfel, puteți să confirmați fiecare înlocuire pentru a vă asigura că este corectă.

opțiune cuvânt câștigați bani pe internet pentru profesioniști

Puteți să rafinați căutarea utilizând oricare dintre următoarele caractere metacaractere. Pentru a găsi.

Ațiputeafiinteresat