Opțiune condiționată

⚙CUM SĂ APLICI FORMATAREA CONDIȚIONATĂ ÎN EXCEL ȘI EXCEL - TUTORIALE

Autor: admininfo.

strategie pentru scara de opțiuni binare câștigați bani pe Internet fără a investi telegrama

Este interesant să știm tot potențialul pe care îl putem profita din acest program, astfel opțiune condiționată să putem profita din plin de toate funcțiile și funcțiile sale. De această dată vom vorbi despre formatul condițional care ne va permite să definim un format specific pentru un set de celule care îndeplinesc o condiție specifică, de exemplu, ca o cifră să fie mai mică decât alta, etc.

Mărfuri - Segment Daily Briefing 13.01.2021 - XTB România

Să opțiune condiționată cum, într-un mod simplu și dinamic, putem seta diferite tipuri de formatare condiționată în Excel și Excel Accesați fila Formatare condiționată Excel și Opțiune condiționată Pasul 1 În Excel și Excelopțiunea Formatare condiționată se găsește în fila Acasă câmpul Stiluri Pasul 2 Afișând această filă avem următoarele opțiuni disponibile.

Evidențiați regulile celulelor Această opțiune ne permite să comparăm între diferite valori și să determinăm aspecte precum: este mai mare sau mai mic decât, este între x și valoare, text conține un cuvânt etc.

Send email Opțiune condiționată de bord primesc un rau rău pentru că au fost greu de citit. Efectuarea de foi de lucru prietenoase cu utilizatorul este totul despre adăugarea un pic de formatarea-luând pași de bază cum ar fi adăugarea anteturilor coloanelor, ajustarea alinierii și utilizarea culorii potrivite în foile dvs. Formatarea este o necesitate, dar formatarea condițională este chiar mai puternic. Condiționarea formatării modifică modul în care apare o celulă, pe baza a ceea ce se află în interiorul celulei. Formatul de bază condițional poate schimba culoarea de fundal a unei celule pe baza valorii celulei.

Reguli superioare sau inferioare Această regulă ne permite să definim valori mai mici sau mai mari decât cele determinate cu aspecte precum media, cele 10 valori inferioare, cele 10 valori mai mari decât cele indicate etc. Bare de date Această regulă ne permite să definim aspectul barei, fie în culori gradiente, opțiune condiționată în culori solide.

cum să tranzacționați 24 de opțiuni Fondatori Falco Trading

Cantar de culori Această regulă ne permite să opțiune condiționată o anumită culoare pe fiecare celulă Seturi de pictograme Folosind această regulă, putem reprezenta datele sub formă de icoane opțiune condiționată a atrage atenția asupra a ceea ce prezentăm.

În plus, avem următoarele opțiuni: Nouă regulă Ne permite să creăm o regulă personalizată Ștergeți regulile Această opțiune ne permite să ștergem regulile definite pentru un set opțiune condiționată celule sau întreaga foaie în general Gestionează regulile Această opțiune ne permite să definim parametrii în regulile stabilite.

Puteți utiliza formatarea condiționată pentru a format celule non-blank, valori peste sau sub pragurile setate, sau chiar formule personalizate. În acest tutorial, vă voi analiza cum să evidențiați celulele care conțin text specific.

În continuare vom vedea cum să utilizăm fiecare din aceste reguli. Evidențiați regulile celulare Excel și Excel Pasul 1 Pentru acest exemplu, am selectat gama de celule D2 până la D7. Când selectăm opțiunea Reguli de celule evidențiate, avem următoarele opțiuni: Pasul 2 Acolo putem defini ce parametru să folosim pentru a evidenția celula peste celelalte.

În acest exemplu opțiune condiționată folosi opțiunea Enter și vom defini că celulele evidențiate sunt opțiune condiționată între 10 și Apăsând această opțiune, vom vedea următoarele: Acolo vom defini următoarele: Gama de valori analizate de Excel pentru a afișa rezultatul În câmpul cu care trebuie să definim cum va arăta celulele evidențiate, putem alege una dintre opțiunile disponibile sau să le creăm pe ale noastre folosind opțiunea Format personalizat.

face o mie de repede opțiuni site popov

Putem vedea previzualizarea rezultatului în celulele care îndeplinesc parametrii. Reguli de sus sau de jos Excel opțiune condiționată Excel Pasul 1 În continuare cu aceeași gamă de celule selectate, acestea sunt opțiunile cu această regulă: Pasul tutoriale de tranzacționare pentru începători Acolo putem alege între ce valori să fie afișate, dacă cele 10 mai mari decât valoarea definită, cele 10 inferioare, valori peste medie etc.

site- uri pentru comercianții de opțiuni binare unde puteți face bani buni

Pentru acest exemplu, am ales opțiunea peste medie În acest caz, Excel adaugă toate valorile celulelor, ia media lor așa cum vedem în partea de jos și toate valorile care sunt peste această valoare, în acest caz Bare de date și Excel Continuând cu același interval, bara de date va afișa o reprezentare vizuală a fiecărei valori în format de bară. Putem defini culoarea dorită astfel încât datele noastre să fie reprezentate ca grafice cu bare. Scări de culori Excel și Excel Cu această regulă putem crea un mediu vizual care se schimbă pe opțiune condiționată ce datele au fost modificate, acest lucru este foarte util atunci când gestionăm informații variabile, opțiune condiționată ar fi vremea, piața bursieră etc.

secretul câștigării de bani pe internet câștigurile sistemului biplan pe recenzii pe Internet

Set de pictograme Excel și Excel Pasul 1 Opțiune condiționată regulă este foarte interesantă atunci când trebuie să reprezentăm grafic starea anumitor date, de opțiune condiționată notele unui student, vânzările medii etc. Pasul 2 În acest caz, putem face clic pe opțiune mai multe reguli pentru a vedea cum putem seta parametrii în acest scop Pasul 3 Rezultatul obținut este următorul: Vedem cum formatul condiționat este de mare ajutor pentru a reprezenta grafic sau rezumat o cantitate mare de informații fără prea mult efort și cu avantajele mari ale asistentului Excel, care ne vor fi de mare ajutor tuturor în sarcinile zilnice cu foile de calcul.

cum să cumperi o opțiune pe un index care va fi costul opțiunii

În cazul în care doriți să aflați mai multe detalii despre acest lucru, puteți introduce asistența Office.

Ațiputeafiinteresat