Obiect opțiune, Exemplu de utilizare

obiect opțiune

Opțiuni de imprimare Opțiuni de afișare a paginilor Afișarea spațiului alb între pagini în vizualizarea aspect pagină imprimată     Selectați această opțiune pentru a afișa marginile de sus și de jos ale paginii, inclusiv conținutul anteturilor obiect opțiune subsolurilor.

Afișarea marcajelor de evidențiere     Selectați această opțiune pentru a afișa textul evidențiat pe ecran și în documentele imprimate.

Afișarea sfaturilor ecran pentru obiect opțiune pe hover     Selectați această opțiune pentru a afișa informații precum URL-uri și comentarii pentru recenzenți în casetele pop-up galbene.

Editarea sau ștergerea unui obiect principal

Sfaturile ecran, denumite și sfaturi ecran, apar atunci când poziționați indicatorul mouse-ului pe un hyperlink, un marcaj de obiect opțiune de comentariu sau un conținut similar.

Se afișează întotdeauna aceste marcaje de formatare pe ecran Caractere tabulator     Selectați această opțiune pentru a afișa caracterele tabulatorilor ca săgeți. Spațiile     Selectați această opțiune pentru a afișa spațiile între cuvinte ca puncte.

reguli de cumpărare a opțiunilor opțiuni și regulile acestora

Marcaje de paragraf     Selectați această opțiune pentru a afișa marginile paragrafelor cu simbolul paragraf. Text ascuns     Selectați această opțiune pentru a afișa o linie punctată sub text formatat ca ascuns.

Aplicarea unui stil unui obiect

Cratime opționale     Selectați obiect opțiune opțiune pentru a afișa cratime care indică unde să împărțiți un cuvânt la sfârșitul unei linii. Cratimele opționale nu se imprimă decât dacă un cuvânt se întrerupe de fapt la sfârșitul unei linii.

exprimă opțiuni binare olympc tranzacționează opțiuni binare

Atunci când un cuvânt se întrerupe la sfârșitul liniei, cratima opțională este imprimată ca o cratimă obișnuită. Ancore de obiecte     Selectați această opțiune pentru a afișa ancore de obiecte, care indică faptul că un obiect este atașat la un anumit paragraf. Întreruperi opționale    Selectați obiect opțiune opțiune pentru a controla locul în care un cuvânt sau o expresie se întrerupe dacă acesta cade la sfârșitul câștigurile pe blockchain linii.

Utiliza- Shadow Umbrire — atașează efecte de umbră obiectului; torii au la dispoziție atât sunete și clipuri din galeria ClipArt oferită cu pachetul Office sau de pe Internet, cât Reflection Reflexie — inserează o reflexie a obiectului în diapozitiv; și filme și sunete obiect opțiune în memoria externă a computerului. Glow Strălucire — permite adăugarea unui efect de strălucire; Instrumentele puse la dispoziție pentru lucrul cu cele două obiecte sunt vizibile în schemele următoare. Soft Edges Obiect opțiune atenuate — permite modificarea marginilor obiectului, atenuarea Movie Tools Instrumente film culorilor în partea exterioară; Bevel Relief — permite transformarea obiectelor din obiecte bidimensionale în obiecte tridimensionale; 3D Rotation Rotire 3D — permite rotirea 3D a obiectelor.

Dacă utilizați Microsoft Office Word cu o limbă est-asiatică, această opțiune previne ruperea incorectă a textului. Notă: Această opțiune este disponibilă numai dacă este activată o limbă est-asiatică pentru editarea textului.

crearea unui centru de tranzacționare opțiunea patru

Afișarea tuturor marcajelor de formatare     Selectați această opțiune pentru a afișa toate caracterele de formatare listate în secțiunea se obiect opțiune întotdeauna aceste marcaje de formatare pe ecranindiferent dacă este bifată sau nu caseta de selectare asociată cu ele. Atunci când dezactivați această opțiune, se afișează numai caracterele de formatare care obiect opțiune indicate de casetele de selectare se afișează întotdeauna aceste marcaje de formatare în secțiunea de ecran.

cuvânt secret în bitcoin instruire cu opțiuni binare pentru manechine

Începutul paginii Opțiuni de imprimare Obiect opțiune desenelor create în Word     Selectați această opțiune pentru a imprima toate obiectele desenate, cum ar fi forme și casete text.

Golirea acestei casete de selectare poate accelera procesul de imprimare, deoarece Word imprimă o casetă necompletată în locurile fiecărui obiect desenat.

Se afișează întotdeauna aceste marcaje de formatare pe ecran

Imprimarea culorilor și imaginilor de fundal     Selectați această opțiune pentru a imprima toate culorile de fundal și imaginile. Golirea acestei casete de selectare poate accelera procesul de imprimare. Obiect opțiune proprietăților documentului     Selectați această opțiune pentru a imprima informațiile rezumative ale documentului pe o pagină separată după obiect opțiune documentului. Word stochează informații rezumative în panoul Informații document.

Opțiuni de afișare a paginilor

Imprimarea textului ascuns     Selectați această opțiune pentru a imprima tot textul formatat ca ascuns. Word nu imprimă sublinierea punctată care apare sub textul ascuns de pe ecran.

  1. (Re)Creează-ți propria opțiune PrePay cu Orange Young | Orange
  2. Cum să câștigi ip mai repede
  3. Page 22 - Informatica si TIC
  4. Pages pentru Mac: Adăugarea filigranelor și obiectelor de fundal într-un document Pages

Actualizarea câmpurilor înaintea imprimării     Selectați această opțiune pentru a actualiza toate câmpurile dintr-un document înainte de a-l imprima. Actualizarea datelor legate înaintea imprimării     Selectați această opțiune pentru a actualiza toate informațiile legate dintr-un document înainte de a-l imprima.

Ațiputeafiinteresat