Codificare opțiuni. SKUGen - Generator SKU pentru Shopify

codificare opțiuni
Flexible encoding options to balance between quality and file size: opțiuni flexibile de codificare pentru a echilibra între calitatea și dimensiunea fișierului: This outlines in detail the encoding codificare opțiuni spare parts for cars CHERY. But WAV supports many kinds of encoding methods. Dar, WAV sprijină multe tipuri de metode de codare. In this context, that key is called a character encoding. În acest context, cheia este denumită o codare de caracter.

Title-Vendor-Type-Options-Special-AutoNumber Tipuri de coduri Aceste tipuri de coduri sunt utilizate pentru opțiunile de produs, tipul de produs și abrevierea furnizorului de produse. First character - Creează un cod de 1 caracter utilizând primul caracter al numelui dat.

Acest tip de cod nu asigură unicitatea codului SKU. Dacă două nume încep cu codificare opțiuni literă, același cod va fi codificare opțiuni.

opțiunea binară este cea mai bună strategie

First 2 - Creează un cod de două caractere utilizând primele două caractere ale numelui. Este posibil să nu fie unic, deoarece există mai multe cuvinte începând cu aceleași două litere, dar este mai bine decât un cod de 1 caracter.

semnale pentru opțiuni binare fnmax

First 3 - Creează un cod de trei caractere folosind primele trei caractere ale numelui. First 4 - Creează un cod de patru caractere folosind primele patru caractere ale numelui. Code 2 - Creează un cod din două cifre pentru fiecare nume, începând cu '01'. Codul este unic pentru fiecare nume. Dacă generați SKU-uri pentru două colecții, unul după altul, ambele cu produse de tip "Shirt", de exemplu, aceștia obțin același cod pentru tipul "Shirt".

Căutați standardele de codificare disponibile în Word Înțelegerea codificării textului Ceea ce vi se pare ca text pe ecran este stocat ca valori numerice în fișierul text. Computerul traduce valorile numerice în caractere vizibile. Aceasta face acest lucru utilizând un standard de codificare. Un standard de codificare este un sistem codificare opțiuni numerotare care atribuie fiecărui caracter text un caracter codificare opțiuni la o valoare numerică. Un set de caractere poate include caractere alfabetice, numere și alte simboluri.

Ar trebui să utilizați acest lucru dacă aveți mai puțin de de nume unice în acea categorie opțiuni, tip sau furnizori. Code 3 - Creează un cod din trei cifre pentru fiecare nume, începând cu ''. Codul codificare opțiuni unic pentru fiecare nume și funcționează în același mod ca și "Codul 2".

Editor per Chrome - Magazinul web Chrome

Ar trebui să utilizați acest lucru dacă codificare opțiuni mai mult de de nume unice în această categorie opțiuni, tip sau furnizori. Product Code 4 - Creează un cod de 4 cifre pentru produse - codul este unic pentru un produs și odată creat, acesta rămâne neschimbat dacă alegeți să generați SKU-uri sau să adăugați variante la produsul respectiv - veți primi întotdeauna același cod pentru un produs. Coduri Speciale Tag - Creează un cod dintr-o etichetă de produs tag. Codificare opțiuni trebuie să înceapă cu un prefix care poate fi definit de utilizator, făcând clic pe butonul Editare afisat după opțiunea Tag.

Metafield - Creează un cod dintr-un metafield. Metafield-ul poate fi la codificare opțiuni de produs sau variantă și poate fi definit făcând clic pe butonul Editare afisat după opțiunea Metafield.

strategii 2020 opțiuni binare

Variant position - Acesta este un cod numeric format din două cifre care reprezintă ordinea variantei de produs din lista variantelor de produse. Această opțiune este disponibilă numai cu planul Coduri personalizate.

Coduri personalizate Funcția de coduri personalizate vă permite să definiți ce abreviere să utilizați pentru fiecare opțiune titlul varianteitip de produs sau nume de furnizor.

Traducere "encoding" în română

Acest lucru vă va ajuta să definiți coduri mai bune, alegând prescurtarea cea mai potrivită pentru fiecare titlu, ceea ce nu este întotdeauna posibil cu o abreviere automată. Fiecare prescurtare poate avea până la 7 caractere.

Mai puțin Notă: Dorim să vă oferim cel mai recent conținut de ajutor, cât mai rapid posibil, în limba dvs. Această pagină a fost tradusă automatizat și poate conține erori gramaticale sau inexactități. Scopul nostru este ca acest conținut să vă fie util.

Dacă selectați să creați codurile pentru o colecție, puteți utiliza Prefixul sau Suffix-ul pentru a crea o codificare specifică acelei colecții. De asemenea, puteți genera SKU-uri pentru un set de produse selectate codificare opțiuni căutarea din admin-ul Shopify. Generarea pe Colectii și pe lista de codificare opțiuni este disponibilă pentru versiunea plătită a aplicației. Remove spaces - atunci când codurile sunt făcute din primele N litere, acestea pot include spații; dacă este bifată, toate spațiile din SKU-ul generat sunt eliminate.

înșelătorie cu opțiuni binare

Options first chars - Aceasta se aplică codificare opțiuni dacă abrevierea opțiunilor de produse utilizează una dintre următoarele: First character, First 2, Codificare opțiuni 3 or First 4. Optiuni disponibile: Any - Toate caracterele din opțiune sunt utilizate pentru a crea codul Only letters - Pentru crearea codului se folosesc doar litere din opțiune Only numbers - Pentru crearea codului se folosesc doar cifrele din opțiune Butoane Butonul Save codificare opțiuni va salva setările curente codificare opțiuni fără a genera niciun SKU.

Butonul Generate va genera SKU-uri pentru produsele vizate, folosind setările curente. De asemenea, salvează setările.

SKUGen - Generator SKU pentru Shopify

Butonul Generate este dezactivat dacă utilizați versiunea gratuită și ați selectat o opțiune care este disponibilă numai în versiunea plătită. Previzualizare SKU Această secțiune conține 10 produse, din colecția selectată, dacă ați ales să direcționați codificare opțiuni colecție, pentru a oferi o previzualizare a modului în care va arăta SKU-ul generat.

CN1 - Cursul 5

Puteti vedea, unul lângă altul, SKU existent al unui produs codificare opțiuni și SKU care va fi creat de aplicație, în timp real, pe măsură ce modificați opțiunile generatorului.

Dacă această caracteristică este activată, atunci când este creat un produs nou, aplicația va genera SKU folosind ultimele setari folosite.

  • Но ведь Хедрон знает, где я,-- возразил .
  • Мы не знаем, был ли это расчет его создателей, но представляется вероятным, что они считали это неизбежным.
  • encoding - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
  • SKUGen - Generator SKU pentru Shopify | WebShopAssist
  • Олвин принял протянутую руку, но некоторое время молчал, так как был слишком взволнован, чтобы отвечать.

Generarea automată este dezactivată temporar când se rulează un proces de generare manuală. Setări Folosind următoarele opțiuni puteți ajusta modul în care funcționează această caracteristică: Overwrite existing SKUs, for new products - Bifați acest lucru dacă doriți să suprascrieți SKU-urile produselor recent create. De exemplu, atunci când un produs este creat ca un duplicat codificare opțiuni unui produs existent, SKU-urile sunt copiate și nu sunt suprascrise de aplicație dacă aceasta optiune nu este bifata.

o singură opțiune binară

Inițial, ambele opțiuni sunt dezactivate, pentru a evita înlocuirea accidentală codificare opțiuni SKU-urilor existente. Când creați un produs nou sau actualizați un produs existent, vă rugăm să permiteți câteva secunde să genereze SKU automat.

Generarea se face într-un proces de fundal. Codificare opțiuni să actualizați pagina produsului pentru a vedea codul generat. Aplicația interceptează toate produsele noi create sau actualizate, făcute manual în admin-ul Shopify sau prin orice altă aplicație. Imprimarea etichetelor produsului Puteți imprima etichete pentru produse din colecții sau pentru până la 50 de produse selectate din lista de produse Shopify, selectați produse, apoi din meniul More actions, apoi selectați Print product labels Pagina de tipărire vă permite să selectați modelul de etichetă și să vedeți o previzualizare înainte de tipărire: Faceți clic pe butonul Customize selected pentru a accesa pagina de personalizare a modelului de eticheta în care puteți crea propriile șabloane de etichete: Vă rugăm să citiți politica de confidențialitate a aplicației aici.

Copyright © WebShopAssist Folosim codificare opțiuni pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Mai multe detalii codificare opțiuni in Politica de Confidentialitate.

Ațiputeafiinteresat